Domingo gir deg prisgaranti!

Norges beste prisgaranti
Vi hos Domingo.no er opptatt av at vi skal kunne gi deg de beste prisene på markedet. Det er ikke alltid like enkelt! Med over 50.000 produkter i sortimentet; er det vanskelig å følge prisutviklingen i alle produktkategorier! Hvis du finner samme produkt billigere et annet sted; gir vi deg ikke bare prisgaranti - vi gir deg 10% avslag i tillegg! Det betyr at vi alltid skal være det beste alternativet å velge. Husk også at Domingo.no har gratis frakt på alle varer - uansett størrelse og fasong!

Når gjelder prisgarantien?
Domingo.no's prisgaranti gjelder alltid hvis det er nøyaktig samme leverandør/produsent av produktet. Hvis det er en situasjon hvor det er et tilsvarende produkt; men ikke fra samme produsent/leverandør; vil det være en skjønnsmessig vurdering hos Domingo.no om man kvalifiserer for prisgarantien eller ikke.

Hvordan kan du benytte deg av vår prisgaranti?
Å benytte seg av vår prisgaranti skal ikke være vanskelig og komplisert. Helt enkelt send oss en e-post med link til produktet du har funnet billigere - og du vil motta en snarlig tilbakemelding med en rabattkode hvor vi matcher prisen; samt trekker fra 10% av prisen i tillegg!

Vår e-post adresse er post@domingo.no
Du kan også sende oss en direktemelding via Facebook.com/domingo.no/

Med vennlig hilsen
Kundeservice-teamet hos Domingo.no