Få riktig utemiljø

Hagemøbler
Gode, solide kvalitetsmøbler er viktig for oss alle! Noen viktige punkter du må tenke på før du velger hagemøbler; er størrelsen, materialet og lagringsmuligheter utenfor sesong. Noen hagemøbler bør settes inn for vinteren; mens andre fint kan stå ute.

Størrelse
Domingo.no tilbyr hundrevis av forskjellige modeller hagemøbler. Velg et sett som passer inn på din terrasse eller hage. Det er ingenting som er mer frustrerende med hagemøbler hvis du på smyge deg rundt enhver kant. Alle våre hagemøbler står oppført med antall deler og størrelser.

Materiale og lagringsmulighet
I Norge har vi hardt og røft klima hele året. Store temperatursvingninger og mye nedbør etterlater seg fort sine spor på utemøblene. Mens rottingmøbler fint kan stå ute stort sett hele året; er det anbefalt at de dekkes til utenfor sesong. Tremøbler og aluminiumsmøbler bør som hovedregel stå tørt gjennom de 3 årstidene vi ikke bruker dem. Har du mulighet til å sette dem inn i en garasje eller bod; vil det helt klart være en fordel.

Kompletter ditt utemiljø
Vi hos Domingo.no har dekket alle områder av utemiljøet. Du får både hagemøbler, parasoller, vindskjerming, bassenger, utetepper, uteleker og mye mer hos oss!